Събота, 30 Май 2020
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 20 Декември 2017

3990

Дневен хороскоп - Дева - 20.12.2017 - Успешен ден

И през новият ден успехът на Девите е подчертан, но на голяма част от зодията ще се наложи да действат много упорито в делови план, за да осъществят намеренията си. Ще се освободите от дразнители които искате да ви пречат или издигат трудности пред вас.

Концентрирайте се над желаното и направете всичко по-силите си за да реализирате намеренията си. Някои представителни на знака днес ще имат възможността най-после да постигнат нещо, върху което отдавна работят. Полезни за вас ще се окажат факти, които случайно ще ви попаднат, но вие трябва максимално да използвате. Въздържайте се от излишни покупки, въпреки доброто си финансово състояние в момента. В личните ви взаимоотношения цари разбирателство. Някой от близките ще има нужда от опита, съвета и съчувствието ви. Постарайте се да помогнете без да се натоварвате емоционално.

Вечерта прекарайте в къщи сред близки и приятели. Това ще ви зареди с положителна енергия. С конкретни решения и проявления ще променяте резултатите в своя полза и няма да се затрудните, най-вече заради яснотата, с която пристъпвате към делата си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година