×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 20 Януари 2018
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Октомври 2017

3980

Дневен хороскоп - Дева - 02.10.2017 - Добър шанс за сполука

Днес сполуката на Девите ще се гради върху основата на твърди и решителни действия. Постъпите ли така, ще постигнете целите си. В противен случаи ще останете разочаровани и смутени от коварни и неправомерни действия срещу вас.

Някои ще достигнат до значителен материален успех. Днес ще е най-добре да действате. Възможно е да имате леко здравословно неразположение, но това не бива да ви притеснява. Тонусът ви е сериозен, но можете да намерите начин да се чувствате и по-добре. Настроени сте оптимистично относно действията на човек, който отдавна ви вълнува. Не бъдете пасивни обаче. Не се натоварвайте с допълнителни задължения и не търсете съдействие от близките си. Стари приятели ще ви поканят на импровизирана среща в камерна компания. Възползвайте се, емоциите ще са незабравими.

Още е началото на октомври и започват да ви налягат мисли за зимнина и други приготовления. Практичната ви душа не може да стои спокойна, знаейки колко много работа има да се върши. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.