Неделя, 4 Декември 2022
Дева

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

6009

Дневен хороскоп - Дева - 02.02.2018 - Владейте нервите

Затруднителен ден, през който преобладаващият процент от Девите ще се заемат с отстраняването на текущи проблеми. Положителни резултати ще последват след много усилия.

За онези, които няма да успеят да овладеят нервното си напрежение ще възникнат конфликти и сблъсъци. Бъдете праволинейни, съобразявайте се с добрите нрави и не се стремете към превъзходство пред хора, които нямат вашите амбиции. Ако сами не се осъзнаете, живота ще ви наложи да станете по-тихи и да подчините усилията си в услуга на доброто, разума и толерантността. И за онези, които ще пътуват са валидни златните правила от горните редове. Подредете задачите си още от сутринта. След това проверете ресурсите и ги съпоставете с плановете. Помислете дали са реални и дали не се заблуждавате, надценявайки себе си.

При усещане за отпадналост или лека замаяност излизайте за кратко на чист въздух. Любовта е най-великата сила, тя движи света, а едно от проявленията на любовта е приемането. Ден да приемете себе си, тогава отношенията с другите са нареждат от само себе си, но процесът е дълъг. Днес направете една малка крачка към себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година