Петък, 28 Януари 2022
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 02 Декември 2018

1557

Дневен хороскоп - Дева - 02.12.2018 - Укрепете позициите си

Успехът и напрежението са основни характеристики в неделя са Девите. Сполуката обхваща контактите с близки хора, преговорите, които явно ще се превърнат в споразумения, и деловите пътувания.

Налага се са укрепите обществените си позиции, или взаимоотношенията с партньори. Не оставяйте безразлични, но и не се впускайте в пререкания с близки хора. Това може да развали настроението ви. Опитайте да бъдете над дребните неща. Измислете някакво занимание, към което да приобщите потенциалните си опоненти. Ако се доверите на логиката, а не на чувствата, така както вие можете, няма да останете подведени. Бъдете сигурни, че ще ги спечелите на ваша страна.

Важен месец е декември, особено за домашните работи и семейството. Покажете на другите, че ви е грижа за тях, но по техния начин, а не по вашия. Вторият ден на декември е малко по-напрегнат от обикновено, но пък ви дава възможност да се освободите от нещата, които ви притесняват. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година