Вторник, 20 Август 2019
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 19 Август 2018

1681

Дневен хороскоп - Дева - 19.08.2018 - Владейте гнева си

Денят предоставя добри възможности за реализация на целите, от които Девите безусловно ще се възползват. Лошото днес е, че гневът ви е силен и може да се оформи ярък конфликт.

По всичко личи, че малцина ще се опитат да го потиснат в името на разбирателството и спокойствието. С добре подредени приоритети ще имате време за несвършените до тук задачи, за домашните и за себе си. В личните си дела също ще сложите ред. Налага се да преосмислите отношенията си с определени хора, които са показали лоялността си към вас, за да избегнете разочарованията. Въздържайте се от каквито и да било експерименти, които биха могли да предизвикат фатални грешки.

Действайте само с познати методи на работа и при това с минимален финансов риск. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година