Събота, 29 Февруари 2020
Дева

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

2249

Дневен хороскоп - Дева - 18.05.2018 - Укрепете позициите си

Днес е добре да прекарате повече време в уединение и по възможност да си останете в къщи, за да се предпазите от злото. Напрегнат ден от гледна точка провокации.

Обслужват нечии интереси чрез наелектризиране на действащите обстоятелства против вас. Преценете добре позициите си. Не влизайте в конфликти, защото освен вреди – друго не носят. Много важно е да укрепите основата, на която сте стъпили. Въпреки всички перипетии, днес успявате да се справите с нещата, които от дълго време ви създават напрежение. Едва ли ще се намери нещо, което да помрачи радостта ви от добре свършената работа. Можете да очаквате в скоро време подобрение на финансовото си състояние. Това ще ви даде възможност да планирате разширяване на дейността си.

Някой, с когото не сте особено близки, приятно ще ви изненада с добра дума или мил подарък. Първоначално ще ви е трудно да си обясните на какво се дължи жеста. Споделете с близките си, може да ви подскажат отговор или да направят логични предположения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година