Вторник, 19 Ноември 2019
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

4392

Дневен хороскоп - Дева - 18.12.2017 - Избягвайте конфронтирането

Успешна реализация на лични и делови цели, но по отношение на деловите, определението не се отнася за онези от знака, при които отношенията с началник са лоши.

Вие трябва много да внимавате и да не се конфронтирате, защото ще последват ярка вражда и проблеми от тази личност. Денят е труден за това по възможност ограничете общуванията си и работете самостоятелно. Ориентирайте вниманието си предимно към близките, към членовете на семейството. Занимайте се с битовите въпроси у дома и не се вторачвайте в детайли. Избягвайте контактите с непознати или далечни познати, ще ви затруднят. Не пропускайте да си починете и разведрите. Правете неща, които не ви натоварват емоционално, дори не спорете с близките си.

Ще видите колко бързо ще възвърнете силите си. Подгответе се за предстоящите дни, очакват ви важни дела. Някои ще се посветят на хобито си и това ще им достави удоволствие.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година