Събота, 22 Февруари 2020
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 17 Януари 2018

3757

Дневен хороскоп - Дева - 17.01.2018 - Любовни драми

За представителите на зодия Дева, денят е емоционално зареден. Лични и любовни драми ще ви преследват, като със сигурност няма да успеете да се измъкнете лесно.

Премерени, тактични и рационално мислещи, ще постигнете намеренията си днес, без излишен разход на енергия и време.Това ще се отрази добре, на цялостната картина около вас, което от своя страна ще разкрие нови хоризонти за действие. Очаква ви динамичен работен ден, в който предизвикателствата ще следват едно след друго. Това обаче още повече ви мотивира и ни най-малко не ви притеснява. А и успехите ви са забележителни, особено в областта на преговорите. Съумявате да сключите изгодно споразумение, което занапред ще ви носи много дивиденти.

Изобщо няма да ви остане време да скучаете. Напротив, толкова много предложения и различни варианти за ангажименти и развлечения ще има, че ще ви е трудно да си подредите програмата. Критерият ви за избор трябва да е физическото и психическото ви състояние. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година