Сряда, 24 Април 2024
Дева

Дневен хороскоп
Събота 17 Февруари 2018

4104

Дневен хороскоп - Дева - 17.02.2018 - Делово разгръщане

Денят е положителен за осъществяване на намеренията, но за преобладаващата част от Девите ще е нервен и изпълнен със спорове. Всъщност това не е основната характеристика на събота.

През този ден ярко изпъкват контактите с хора от различни сфери в бизнеса и влиятелните кръгове. Делата ви ще са изпъстрени с различни по сложност препятствия, но във всички случаи ще ги приключвате благоприятно за вас. Имайте и нагласа и за компромиси, за да не влизате в конфликти с околните. Със силни аргументи и с общи отстъпки ще стигнете до споразумения и ще постигнете целите, за които се борите. Заемете се преимуществено с отложените или трудните задачи. Следвайте въображението си. В комбинация с логиката ще стигнете до лесни и приложими решения.

Организирайте някакво импровизирано развлечение за близките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!