Петък, 19 Април 2024
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

4521

Дневен хороскоп - Дева - 17.12.2017 - Отложете изпълнението на намеренията си

Мнозина от Девите възнамеряват да реализират свой план – вероятно от делови порядък, но през този ден не е препоръчително да се захващате.

Отложете изпълнението на целта си, защото в момента липсва стабилност и независимо от личната ви устойчивост, маже да последва неочакван провал. Оценете положителната страна на случващото се в живота ви и поставете начало на важните си дела през този ден. Следвайте интуицията си, независимо, че околните ще застъпват различни мнения. Търсете собствената истина за нещата, не се доверявайте сляпо на никого. Мислете по-често за последствията и отчитайте фактите. Жилището ви се нуждае от грижите ви и сега можете да планирате ремонта му.

Все пак отстоявайте възгледите си, обмисляйте плановете за бъдещето, но не започвайте нищо ново. Днес е подходящо да подготвите условията, а не да стартирате задачата. Изразявайте чувствата си искрено, за да не попаднете в неприятна ситуация. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!