Петък, 24 Май 2019
Дева

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

4023

Дневен хороскоп - Дева - 16.02.2018 - Проблеми

По обясними причини емоционалността и безпокойството ви могат да нараснат. Позицията, а и емоционалната изразност на Девите не са много по-различни от тези на почти всички останали знаци, което предполага, лошо себевладеене, тяга към кавги и остро съперничество в деловия сектор, което поне днес няма да ви донесе нищо положително.

По-вероятно е обратното. С всички сили ще се стараете да не разочаровате хората, които вярват във вас и ви гласуват доверие в работата. Вие на свой ред заложете на принципното си отношение към всичко, с което се налага да се преборите, но не бъдете неприветливи. Ако получите възможност за обучение се възползвайте, без да го мислите дълго. Не се учудвайте, ако днес усетите, че сте прекалено напрегнати. Въздържайте се от участие в каквито и да било дискусии на работното място или у дома. Ще ви е трудно да контролирате емоциите и може да кажете нещо, за което да съжалявате.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година