Сряда, 8 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Вторник 16 Февруари 2016

2263

Действайте честно

Девите, които ще преценят предварително какъв шанс им предоставя вторник ще успеят с реализацията си в материалната сфера. Онези от вас, които са решили, че ще постигнат целите си чрез хитрост и заблуждения грешат. Опитате ли по този начин, ще последва много остър конфликт. Заинтересоваността ви да приключите в срок започнатото днес ще ви направи по-съсредоточени и отговорни. Очаквани придобивки ще повишат настроението ви, и има защо.

Финансите ви ще растат пропорционално на заетостта ви, в интерес на истината не можете да се оплачете от липса на такава. Въпреки това не спирайте да търсите нови възможности за реализация. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата в личен и интимен план през 2016 година. Прочетете още сега вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година