Събота, 9 Декември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Април 2018

3974

Дневен хороскоп - Дева - 16.04.2018 - Успех, но и много нерви

С работата си върху текущите задачи и семейни ангажименти ще се предпазите от възможни недоразумения и рискове, които крият новите начинания.

При Девите развитието на дневните събития често е двупосочно. Днешният понеделник не прави изключение чрез акцента си върху късмета ви от една страна, и кавгите във финансов аспект от друга, предизвикани от неконвенционално съперничество. Сполуката е ваша, но нервите ще са много. Изпитвате силна нужда от промяна и това е нещото, което ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и в никакъв случай не трябва да се поддавате на влиянието му. Затова заемете се с дела, които могат да ви накарат да се почувствате по-добре.

Включете и приятелите си, и така забавлението ви е сигурно. Те ще ви поканят да участвате в някакво публично мероприятие, концерт на открито или друга инициатива. Преценете си силите и времето, с което разполагате. Ако не ви се излиза ориентирайте се към занимания, свързани с духовните ви интереси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!