Вторник, 7 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Събота 15 Септември 2018

1480

Дневен хороскоп - Дева - 15.09.2018 - Нерви и сблъсъци

Събота не е от спокойните и благодатни дни. Успехи не липсват, но ситуацията около вас ще е доста напрегната и повечето от зодията ще имат неприятни разговори или сблъсъци с делови партньори и колеги в службата.

Загуби не се очертават, но раздразнението ще е високо. Все пак вие сте благоразположени към всички и от вас се излъчва приветливост и спокойствие. С лекота ще преодолеете конфликтна ситуация на работното място и дори ще я използвате за да затвърдите авторитета си. Не разчитайте на значителни финансови постъпления днес и се постарайте да се справите с наличните си средства. Ще се радвате на завидно здраве.

Има какво още да си пожелаете от съдбата и ако сте малко по-настоятелни, тази непостоянна дама може и да ви се усмихне. Струва си да рискувате, защото няма какво толкова да изгубите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година