Събота, 24 Юли 2021
Дева

Дневен хороскоп
Вторник 15 Май 2018

2390

Дневен хороскоп - Дева - 15.05.2018 - Ще ви върви

С познатото темпо ще работите върху служебните си задачи и смело ще се ангажирате с нови отговорности, разчитайки на опита и информираността си.

Напоследък проблемите на Девите се обаждат все по-често и предизвикват гнева на мнозина. Сега е добре да се овладеете. Денят е благоприятен и ще ви върви. За някои днес е възможно здравословно неразположение, което засилва нестабилността. Мобилизирайте се. Ще го преодолеете! Неудачите и разочарованията ви ще отстъпят място на по-приятни вълнения днес. Ще споделяте и планирате с човека, в когото сте влюбени, срещайки взаимност и общи цели. В този смисъл ще дадете всичко от себе си за реализацията им. При шофиране бъдете внимателни, като преди това се погрижите за изправността на автомобила си.

Ще се наложи да се включите в чужди дейности. Трудно ще се справите със своите собствени и ще се наложи да търсите варианти. Не приемайте покани и предложения за участие в конкурси и състезания, не сте готови. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година