Вторник, 4 Октомври 2022
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Февруари 2018

4403

Дневен хороскоп - Дева - 15.02.2018 - Разчитайте на собствени усилия

През днешния не лек ден е препоръчително да практикувате различни форми на аскетизъм, да бъдете честни и да не се поддавате на съблазни.

Ако Девите възнамеряват да реализират своя лична или делова цел, начинът за това е само един – захващате се усърдно и сте настоятелни докрай. Не се опитвайте да достигнете до успех чрез подкрепата на някого, защото ще останете разочаровани. Вече са ясни целите, към които сте се устремили. Добре ще е, ако си сътрудничите повече с подходящи хората, които биха могли да ви бъдат полезни. Повече компромиси в личен план ще се изискват от вас, ако искате разбирателство с близките ви. Новина от близък ще ви зарадва, но и в известен смисъл ще промени намеренията ви.

Служебните задължения ще са малко повече и малко по-различни, но пък ще участвате в полезна дискусия за новостите в практикуваната от вас дейност. Реагирайте спокойно на промените. Вечерта ще присъствате на весело събиране и там ще срещнете интересна личност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година