Четвъртък, 21 Октомври 2021
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 14 Октомври 2020

1011

Дневен хороскоп - Дева - 14.10.2020 - Сложен ден

Първият делник от новата седмица ще е твърде напрегнат и за Девите. Някои ще успеят да прокарат целите си с много мъки, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка. Някои ще бъдат лошо санкционирани в съдебен процес, а за други удари от партньори. Тук усилията ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани чрез лъжи и измами от страна на съответните служители.

Денят ще е особено успешен за онези от вас, които ще насочат вниманието си към укрепване на позициите в деловите сфери. Многообещаваща идея е пленила някои от вас и вероятно най-добре ще си починете като се заемете с осъществяването ѝ. Дори и да ви отнеме много повече време отколкото сте си представяли това едва ли ще ви разколебае. Никакви външни фактори няма да ви пречат и спокойно можете да и се посветите. Проявявате завидна находчивост, когато се наложи да убеждавате някого. Ако някои ваши инициативи бъдат посрещнати враждебно и с неразбиране, не настоявайте за прилагането им. Дори да успеете да се наложите, в процеса на работа резултатите по един или друг начин може да бъдат умишлено деформирани, а корекциите да изискват прекалено много усилия. Спестете си го.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година