Сряда, 19 Юни 2019
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 14 Май 2018

2023

Дневен хороскоп - Дева - 14.05.2018 - Конфликтни обстоятелства

Служебни и правни въпроси ще придават делови оттенък на заниманията ви през днешния натоварен ден. През повечето от делниците на различните седмици, Девите почти винаги разполагат с допълнителни възможности за реализацията на намеренията си, както е и сега.

Днес обаче е налице и вероятността за провал в изпълнението на целите поради остри конфликти със заобикалящите ви. Не демонстрирайте превъзходството си, дори и да имате основание за това. Останете достъпни и полезни за другите, повярвайте, ще го оценят. Вечерта посетете театър или на кино, развличайте се, но избягвайте емоционалните натоварвания. Приятелите ще ви изненадат приятно, стига да им позволите.

Домашните и битови задължения ще ви погълнат почти изцяло. Ако имате намерение да си осигурите някакво развлечение с интелектуален характер не се преуморявайте физически. В противен случай няма да изпитате очакваното удоволствие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година