Петък, 3 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 13 Март 2019

1581

Дневен хороскоп - Дева - 13.03.2019 - Действайте методично

Развития в бизнеса, на работното място и в социалната сфера ще изискват от вас активност, но без да бързате и да се суетите. Денят никак не е лош, но за доста от Девите ще е по-напрегнат.

В тази категория влизат онези представители на зодията, които са се насочили към реализацията на много важна цел. Ако действате стратегически, съобразявате се с различните фактори, но сте и достатъчно настойчиви, ще успеете. Може да употребите повече енергия за изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент, но няма да се откажете. Отчитайки плюсовете и минусите на ситуацията, ще набележите конкретни стъпки за по-бързо справяне с възникналите проблеми. Времето и силите ще ви стигнат да изразите интереса си и към други занимания.

Нова придобивка за дома. Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година