Вторник, 4 Октомври 2022
Дева

Дневен хороскоп
Вторник 12 Септември 2017

3887

Дневен хороскоп - Дева - 12.09.2017 - Успех съчетан с трудности

За вас се очертава ползотворен ден за споразумения, за цели, свързани с партньорство и относно намеренията от лично естество. Има и неблагоприятни влияния, срещу които следва да се застраховате.

Те в много случаи засягат финансовите взаимоотношения в деловия периметър и с хора от бизнеса. Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник. Приятни вести ще повишат настроението ви вечерта. Вие сте достатъчно енергични, но някой от околните може да ви изнерви с бавните си и неадекватни реакции. Постарайте се да запазите спокойствие и да обясните точно какви са изискванията и какво се очаква като краен резултат.

Ако не постигнете успех потърсете съдействие по линия на йерархията. Ще се сблъскате с някакви имагинерни препятствия, неща, които нямат физически облик. Наистина имате нужда от една психологическа консултация или поне човек, с когото да споделите страховете си. Въпреки всичките си притеснения, бъдете внимателни, защото може да загубите сериозна сума. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година