Неделя, 10 Декември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Събота 12 Май 2018

2403

Дневен хороскоп - Дева - 12.05.2018 - Чудесни възможности и силен успех

В съвместни начинания ще усвоявате нови знания и информация. През тази ден Девите ще действат твърде успешно. Ще има напрежение и противоречия, но те не са фатални за сполуката ви.

Събота бележи началото на двумесечен доста сполучлив период, който ще ви радва с чудесни възможности за парични печалби и реализация на делови проекти. Не се щадете и работете по осъществяване на амбициите си, защото денят е благоприятен за всичките ви изяви. Потиснете чувството си на недоволство, което назрява във вас, заредете се с търпение и бъдете гъвкави. Необвързаните ще срещнат личност, която ще ги впечатли за дълго.

Намалете инициативата и наблюдавайте поведението на хората, с които предстои да общувате днес. Проявете предпазливост. Не всички ще са добронамерени и услужливи, както би ви се искало. Не искайте нещо, което интуитивно усещате, че ще ви откажат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!