Вторник, 6 Декември 2022
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 11 Юни 2018

2129

Дневен хороскоп - Дева - 11.06.2018 - Избягвайте конфликтите

Развития в професионалните ви и лични дела ще ви мотивират да се ангажирате с допълнителна работа и нови задачи. Понеделник е не по-малко напрегнат от предните дни, а първа задача за Девите е да обърнат внимание на защитните си възможности, защото някой ще насочи удар срещу вас.

Пазете се, за да не се налага и вие да отговорите по същия начин, защото това вече ще означава начало на „война”. Успешно ще се реализирате на подходящото място и в точното време. Съдбата ви толерира. Пазете се от недоброжелатели и не давайте поводи за приказки. Чистото ви име е като трамплин за кариерата ви. Предстоящо пътуване ще погълне част от свободното ви време в приготовления и провеждане на важни срещи.

Не пренебрегвайте покана на приятели или съседи за участие в някаква публична инициатива, но попитайте кои ще са останалите присъстващи. В случай, че ще участват хора, които не ви допадат и няма начин да се дистанцирате, то изберете развлечение, свързано с интелектуалните ви предпочитания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година