Петък, 3 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Петък 10 Март 2017

3387

Дневен хороскоп - Дева - 10.03.2017 - Душевна регенерация

Денят, в който предстои Девите да влязат може да се определи като време за душевна регенерация. Вероятно няма да ви е лесно, защото ще се наложи да промените в известна степен досегашния си стил и начин на живот, но едва ли ще е много трудно, защото Съдбата ще ви подкрепя и ще „изравнява” пътят ви. Мнозина от вас са притихнали напоследък предвид бурната им природа. Очевидно се нуждаете от повече динамика в живота си. Моментът в тази насока е подходящ. Денят ви ще бъде изпълнен със събития, ще се налага да действате бързо и точно. В интимната сфера се представяте успешно. 

Част от делата ви ще са свързани парични дейности. Така ще ви завъртят нещата днес при мнозина. Бъдете готови да си разпределите времето между всички неща. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година