×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Дева

Дневен хороскоп
Събота 10 Февруари 2018

3227

Дневен хороскоп - Дева - 10.02.2018 - Негативно настроение

Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Този ден не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми.

Онези, при които се е получило неприятно стечение на обстоятелствата въпреки предварителните уговорки за взаимна подкрепа при нужда, явно ще са жертви на лъжа. Срещайки разбиране в работата и в личните ви дела, ще работите за реализация на добрите си намерения. Възползвайте се от ситуацията и действайте. За бизнеса няма да срещнете прегради поне в частта, свързана с разработка на нова идея. Осъществяването ѝ ще остане за по-късно, което ще ви помогне да я до усъвършенствате. Идеите, свързани с организацията на работа, които ви хрумват днес са оригинални, но вие сте нерешителни и предубедени да ги подложите на обсъждане.

Напразно, най-вероятно ще получите одобрение. Ако не се чувствате достатъчно уверени за директна дискусия, може да оформите хрумването в писмен вид и да го изпратите на колегите шефа си по мейла. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.