Понеделник, 11 Декември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Събота 10 Февруари 2018

4204

Дневен хороскоп - Дева - 10.02.2018 - Негативно настроение

Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Този ден не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми.

Онези, при които се е получило неприятно стечение на обстоятелствата въпреки предварителните уговорки за взаимна подкрепа при нужда, явно ще са жертви на лъжа. Срещайки разбиране в работата и в личните ви дела, ще работите за реализация на добрите си намерения. Възползвайте се от ситуацията и действайте. За бизнеса няма да срещнете прегради поне в частта, свързана с разработка на нова идея. Осъществяването ѝ ще остане за по-късно, което ще ви помогне да я до усъвършенствате. Идеите, свързани с организацията на работа, които ви хрумват днес са оригинални, но вие сте нерешителни и предубедени да ги подложите на обсъждане.

Напразно, най-вероятно ще получите одобрение. Ако не се чувствате достатъчно уверени за директна дискусия, може да оформите хрумването в писмен вид и да го изпратите на колегите шефа си по мейла. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!