Петък, 27 Януари 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Сряда 09 Май 2018

2561

Дневен хороскоп - Близнаци - 09.05.2018 - Не си създавайте проблеми

Хитруването при Близнаците е ярка характерна черта в начина им на мислене, но често се уличат в словесна еквилибристика, и се получава така, че вместо да постигнат целта си, биват разкрити, че не са честни.

Действате ли така вкъщи или в обществото, проблемите са гарантирани. Настройте се позитивно към всички и на вече към онези, които ви носят добри послания. Така ще балансирате емоциите си и ще се усмихнете на света. Служебните задължения ще ви станат по-малко скучни, а интересните моменти в ежедневието ви ще се повишат. Любовта ще ви подкани да ѝ отдадете заслуженото и ще го направите с желание.

Ориентирайте вниманието си към дейности, които ви засягат лично и можете да уредите без чуждо участие. Наблюдавайте поведението на околните, вслушвайте се в разговорите им. Ще се случи нещо важно, което не бива да пропускате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-