Вторник, 23 Юли 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 09 Юли 2018

2086

Дневен хороскоп - Близнаци - 09.07.2018 - Напрежение

Днес е хубаво да вършите добри дела, да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност. Първият делник от календарната седмица не се различава от останалите в разгръщането си, защото е характерен с появата на проблеми и кавги.

Необходимо е да коригирате поведението си към околните. Не демонстрирате агресивност, а лъжите и измамите безусловно ще ви навредят. С конкретни действия ще пристъпите към реализация на проект, свързан с други хора и организации. Но, това от утре, днес се погрижете за себе си и семейството си. Ще останете приятно изненадани от нечия подкрепа, а ако тя е финансова, още по-добре. Оценете жеста и непременно го върнете, когато имате възможност.

Роднина, с който не сте в добри отношения ще поиска разговор и ще се опита да прекрати враждата. Не отказвайте, независимо дали имате намерение да се сближите отново или не. Нищо не пречи да проявите отзивчивост, а междувременно ще решите дали сте готови на компромиси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година