Сряда, 27 Септември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2665

Дневен хороскоп - Близнаци - 08.05.2018 - На стабилни позиции

Бъдете търпеливи, хубавите неща предстоят и днес ще се убедите в това. Наложете си повече самоконтрол и се съобразявайте с обстоятелствата и хората в тях.

В сравнение с предните два знака, позициите на Близнаците през този ден са по-надеждни поради ярката съдбовна подкрепа, с която разполагат и демонстрираната изразителна активност. Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Не изоставяте намеренията си и от това можете само да спечелите. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор, нещо повече, вслушвайте се в съветите му.

Ще останете доволни. Намалете инициативата, заемете наблюдателна позиция. Ще ви е трудно да анализирате текущите събития и да си представите последствията от тях. Въздържайте се от важни решения с дългосрочен ефект. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!