Събота, 9 Декември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 07 Октомври 2017

4275

Дневен хороскоп - Близнаци - 07.10.2017 - Напрегнат ден

Този ден ще е много напрегнат за Близнаците поради острите противоречия, които ще възникнат в отношенията с хора от обкръжението ви. Вероятността да надделеете сега е изразителна.

На по-късен етап обаче ще заплатите тежко и с големи „лихви” тази победа. С правилната си преценка за хората и събитията, успявате да намирате верния тон във всеки момент, което ви носи предимства. Няма да останете разочаровани от доверието, с което приветствате малко познат ви човек. С разбиране ще подходите към нуждите на близките си и ще им помогнете по-бързо да се справят с тях. За някои се очертава важно пътуване. Ще проведете важна среща, но извън основния ви график. Не отказвайте, макар че няма да разполагате с достатъчно време. Ще спечелите доверието на влиятелна личност.

Споделете съмненията си с приятелите, ще ви подскажат варианти за решение. Настроенията ви ще са малко променливи, но е важно да имате усещане за сигурност. Ще ви интересуват предимно лични неща. Благодатно време, ще ви се иска да се отдадете на чревоугодничество, но все пак не прекалявайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!