Вторник, 16 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Сряда 07 Февруари 2018

4614

Дневен хороскоп - Близнаци - 07.02.2018 - Отстранете вредните въздействия

Позициите, които заемат Близнаците няма как да се определят като нестабилни, но би било голяма грешка ако считате, че са непоклатими.

Налице са фактори, които предизвикват ерозия във фундамента. Редно е да се мобилизирате и незабавно да се освободите от вредното разяждащо действие. Деликатна ситуация ще ви постави в затруднено положение. Объркани сте и това ви пречи да вземете правилно решение. Не говорете неща, които не мислите и не се дръжте по начин, който вие самите не одобрявате у другите. Разговор с приятел ще ви бъде полезен, най вече заради новините, които ще научите. Избягвайте каквито и да било рискови дейности, от финансови операции до екстремни спортове.

Действайте самостоятелно. Не е желателно да създавате нови контакти, ще загубите много време и ще закъсате с текущите задачи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!