Неделя, 24 Октомври 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 07 Август 2018

1770

Дневен хороскоп - Близнаци - 07.08.2018 - Много нервен ден

Вторник няма да се развие по предварителния ви план и гарантирано ще предизвика много нерви и силни ядове у повечето от Близнаците.

Става въпрос за кавги и остри противоречия в службата, в обществените среди и при осъществяване на контакти с цел преговори, или друг вид активност. Не предизвиквайте неприятни чувства у другите, като отправяте някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата ѝ. Намерете подходящите думи и момент за да споделите с партньора си това, което отдавна таите в сърцето си. Покажете му, че сте до него и горите от желание да опитате нещо ново. Промените ще са за добро. На новата работа ще бъдете добре оценени и съответно добре възнаградени.

Всяка сфера на дейност ще се развива „по собствено мнение“. На работното място ще е напрегнато, не се престаравайте. По отношение на финансите ситуацията ще е сравнително стабилна, ако не прекалявате с разходите. За сметка на това любовните емоции ще са източник на радост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година