Неделя, 16 Юни 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 05 Март 2018

3615

Дневен хороскоп - Близнаци - 05.03.2018 - Стабилизирайте се

Близнаците са се устремили към място, което ще им гарантира по-висок имидж и подкрепа за разгръщане, гарантиращо желан напредък. Дотук всичко е повече от добре, но се оказва, че мнозина все още не са готови.

Липсата на стабилност е крещяща. Действайте усърдно в това направление. Не си поставяйте твърде амбициозни планове, защото не разполагате нито с нужното време, нито с необходимите ресурси. Не очаквайте от близките да посрещнат с ентусиазъм предложенията ви. Изберете си 1-2 осъществими цели, изискващи малко време. Останалата част от деня използвайте за активна почивка и духовни занимания. Така или иначе нетипично за представителите на знака, повечето от вас днес ще предпочетат да прекарат деня вкъщи и ще са по-скоро пасивни при взимането на решения.

Имате нужда от спокойствие и почивка и близките ви ще се постараят да ви я осигурят. Ведрото ви настроение разнообразява всичко около вас, затова ще получите немалко предложения за вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година