Неделя, 3 Юли 2022
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

3463

Дневен хороскоп - Близнаци - 31.03.2018 - Ново познанство

Прекрасни новини, абсолютна реализация на заплануваното, благоприятни контакти в обществените среди и сполука при осъществяване на цели от делово и бизнес естество.

През този ден възниква само един проблем. Става въпрос за домашни неуредици и противоречия, които неминуемо ще прераснат в сериозен конфликт. Не се поддавайте на негативни самовнушения, защото може да причините непоправими вреди на семейния си живот. Някои от зодията ще имат запознанство днес, което ярко ще разпали фантазията им. Търпението ви днес ще бъде възнаградено. Време е да се порадвате на плодовете на труда си или просто на шанса, който ви се е отдал. Заложете на умереността при деловите ангажименти и не бъдете прекомерно настоятелни.

Съдействието на институция или влиятелна личност ще дойде точно в подходящия момент. Намерете време и за почивка. Убедителни сте и чаровни. Днес нещата ще ви се получават като „на шега“. Ако имате предпочитания към конкретна личност не чакайте да ви заговори, поемете инициативата, няма да съжалявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година