Петък, 19 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 30 Юни 2018

2308

Дневен хороскоп - Близнаци - 30.06.2018 - Избягвайте противоречията

Ще получите признание за труда си, дори и от хора, които трудно изразяват добрите си оценки. През този ден Близнаците следва да избягват всякакви разправии на тема материална сполука и превъзходство.

Печалбата ви от такова поведение ще е двойна, първо ще се освободите от проблемите свързани с борбата за надмощие, а второто е, че ще осигурите спокойствието си за дълго. Ще получите допълнителна информация, с която ще подобрите работата си по текуща задача. Не влизайте в открит конфликт с хората, от които зависите, ефектът няма да е този, който очаквате, а може и да си навредите. Отношенията ви с интимния партньор се стабилизират, но всичко зависи от вас.

Прегледайте задачите за напред. Не се шашкайте, ако установите, че са много повече, отколкото бихте могли да свършите. Излишно е да се захващате за няколко дейности едновременно. Ефектът ще е нулев, а грешките – сериозни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!