Понеделник, 5 Юни 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 29 Септември 2017

4393

Дневен хороскоп - Близнаци - 29.09.2017 - Удовлетворителни постижения

Активни за реализацията на целите си в обществените среди, бизнеса и професията, Близнаците ще действат мощно и много хитро, без да спестяват силите и уменията си – включително и за коварните от тях.

Денят ви обещава да осъществите и личните си намерения. Не предизвиквайте неприятни чувства у другите, като отправяте някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата ѝ. Намерете подходящите думи и момент за да споделите с партньора си това, което отдавна таите в сърцето си. Покажете му, че сте до него и горите от желание да опитате нещо ново. Промените ще са за добро. На новата работа ще бъдете добре оценени и съответно добре възнаградени. С много задачи ще се справите днес, а не е изключено да стартирате и нов проект. Едва ли ще напреднете сериозно, но поне алгоритъма за работа ще придобие ясни очертания.

Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, защото нещата може и да не станат точно както очаквате. Следобеда доста хора ще се сетят за вас и това може да ви претовари с разговори. Опитайте да бъдете по-делови, ако искате да свършите нещо важно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-