Петък, 20 Септември 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

4080

Дневен хороскоп - Близнаци - 29.11.2017 - Ново начинание

За да се възползвате максимално от благоприятните възможности, които сряда ви предоставя, първото, с което следва да се съобразите, е необходимостта от активност.

За доста Близнаци се очертава служебно пътуване. До добри резултати ще достигнат преговарящите през този ден. Сполуката е характерна и за онези от зодията, които възнамеряват да направят първа крачка за реализацията на смел проект. Възможно е приятно развитие спрямо очакванията за финансова сполука, както и за отнасящи се към интимната сфера. Имате чудесни хрумвания, но не бързайте да ги разгласявате пред всички. Преценете добре доколко са реално осъществими и действайте. Представители на зодиите Рак и Телец ще ви окажат неоценима помощ.

Не ги отблъсквайте с необмислени изказвания. Време е и за стартиране на важни проекти, но ви е нужно още време, за да изчистите детайлите. Ще успеете да се справите с всичко, което сте си набелязали за днес. Голяма част от времето ще употребите за телефонни и преки разговори. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година