Четвъртък, 21 Октомври 2021
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

4014

Дневен хороскоп - Близнаци - 29.05.2018 - Нервност

Неблагоприятната енергийна характеристика на деня оказва влияние на настроението и активността ви. Силно напрегнат ден, чиято ярка характеристика е невъзможност за владеене на собствените емоции, което пък може да е причина за неуспех.

По принцип вторник разкрива хубави възможности за реализация на целите, а ако успеете да се справите и с нервността, ще е чудесно. Ще напреднете много, ако си сътрудничите с човек, който има опит в практикуваната от вас дейност. Отговорите, които търсите не са абстрактни, а от живота, и ще имате нужда от мнението на човек, когото уважавате и цените. Той е до вас, но трябва да го откриете. Висините, които ви привличат изискват постоянство.

Денят може да е свързано и с някои неудобства, но ще се справите, ако си вярвате и не се надявате на външно съдействие. Не се опитвайте да угодите на околните. Ще загубите ценно време и на края нито те ще са доволни, нито вие ще сте си свършили работата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година