Четвъртък, 21 Ноември 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

3824

Дневен хороскоп - Близнаци - 29.05.2018 - Нервност

Неблагоприятната енергийна характеристика на деня оказва влияние на настроението и активността ви. Силно напрегнат ден, чиято ярка характеристика е невъзможност за владеене на собствените емоции, което пък може да е причина за неуспех.

По принцип вторник разкрива хубави възможности за реализация на целите, а ако успеете да се справите и с нервността, ще е чудесно. Ще напреднете много, ако си сътрудничите с човек, който има опит в практикуваната от вас дейност. Отговорите, които търсите не са абстрактни, а от живота, и ще имате нужда от мнението на човек, когото уважавате и цените. Той е до вас, но трябва да го откриете. Висините, които ви привличат изискват постоянство.

Денят може да е свързано и с някои неудобства, но ще се справите, ако си вярвате и не се надявате на външно съдействие. Не се опитвайте да угодите на околните. Ще загубите ценно време и на края нито те ще са доволни, нито вие ще сте си свършили работата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година