Събота, 4 Февруари 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

5352

Дневен хороскоп - Близнаци - 29.12.2017 - Освободете нервното напрежение

Напрегнат и мъчителен ден, характерен с остра нервност, кавги с хора от близкия кръг или от по-далечното обкръжение и проблеми в обществените среди при опитите ви да реализирате материални цели.

Добрият вариант в петък е да прекарате деня спокойно, или в релаксираща обстановка. Отложете новите начинания, не се суетете и не споделяйте намеренията си, за да не се превърнете в лесна мишена за злонамерени хора. С подходящо настроение ще се включите в изпълнение на обща задача, давайки своя принос за по-бързото и успешно решаване. Ще се погрижите за близък човек, като направите нещо специално за него. В отговор ще получите благодарности и лично удовлетворение, а може би му го дължите? Постарайте се личните отношения да останат спокойни и ще имате възможност да съживите стара връзка.

Не давайте нищо на заем. Или ще ви го върнат повредено, или изобщо няма да ви го върнат. Въздържайте се от импулсивни действия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-