Петък, 24 Май 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Май 2018

2006

Дневен хороскоп - Близнаци - 28.05.2018 - Не пренебрегвайте противника

Погледнете на развитията в живота си от друг ъгъл, ако се чувствате притеснени и обезверени, за да откриете по-добри възможности пред себе си.

Напрегнати сте, но за мнозина е видно и душевно удовлетворение, характеризиращо се с подчертано чувство за превъзходство. Оставете настрана този емоционален „гъдел”. Съсредоточете върху целите си Действайте правомерно – без измами, и не изправяте противника пред свършен факт. Денят ви дава импулс и подтиква към промяна, движение и разнообразие. Ако в обкръжението ви липсват такова, потърсете го навън. Ще се почувствате енергични и заредени с желания за изяви, с които ще въздействате позитивно на другите. Професионални или семейни - ще избере според душевната си нагласа.

Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления или да ви подарят вещ, за която отдавна мечтаете. Проявете търпение спрямо хората, с които ще общувате, макар че част от тях може да се окажат изтощително досадни. Не търсете причините за поведението им, търсете начин да се дистанцирате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година