Четвъртък, 1 Декември 2022
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 28 Януари 2018

4561

Дневен хороскоп - Близнаци - 28.01.2018 - Тежко съперничество

Пред днешния ден ще се почувствате по-добре, ако ограничите контактите си и общувате само с най-близките си, като избягвате новите запознанства. При вас дневната ситуация не е по-различна от тази при Телците.

Разминаването е само във факта, че представителите на Близнаци ще се насочат към борби и съперничество за демонстрация на надмощие, което ще доведе до тежки, подли удари, в условията на променливост и нестабилност. Вместо това позволете на денят ви да се насити на емоции и добро настроение. С лекота ще изгладите отношенията си с човек от обкръжението ви и това ще направи и двама ви щастливи. Очарованието ви е силно, използвайте го. Радостни ще бъдете и от новините, които ще дойдат. Покана за гостуване в чужбина, или гости от там. Както предпочитате. Няма причини да сте с лошо настроение, освен ако не ви е „нагазил“ вирус.

Заемете се с домашния интериор, гардероба си и други чисто практически дейности, неизискващи особени усилия. Избягвайте контактите със съседите, ще ви губят времето и ще ви занимават с интриги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година