Сряда, 6 Декември 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 28 Април 2018

2605

Дневен хороскоп - Близнаци - 28.04.2018 - Проявете настоятелност

Споделете грижите си с онези, които могат да помогнат за разрешаването им. Непоследователно и неравномерно развитие на делата е характерно за днес.

Не ви липсват умения да подходите стратегически към осъществяването на целите си, но условията за успех са силно ограничени от странични неблагоприятни фактори. Действайте настоятелно за сполуката си. Днес бъдете добронамерени към по-нисше стоящи от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно, защото ще запълва празнини и ще ви носи настроение. Развитието на деня ще е съпроводено с добра новина, която ще ви зареди с усмихнато настроение.

От там нататък всичко ще ви се получава „като по поръчка“. Даже да се натъкнете на някакви затруднения не си заслужава да се ядосвате. Печелившата тактика ще е изчакването. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!