Събота, 20 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 26 Август 2018

2148

Дневен хороскоп - Близнаци - 26.08.2018 - Действайте спокойно и уверено

Кавгите са силно противопоказни за вас днес, защото ще навредят на реализацията ви, а при някои процента на вредителство ще е висок. Колкото по-търпеливи и по-толерантни сте, толкова по-пълноценна ще е реализацията ви.

Иначе не е изключено да се изправите пред „заключени врати”. Повечето от вас днес са заети предимно с лични въпроси и работата им ще мине между другото. Така може да изпуснете удобни положения, затова бъдете съсредоточени, независимо с какво се занимавате. Оставете личните взаимоотношенията за времето когато сте свободни от работа. Изяснете желанията си и ги поставяйте ясно. Ще имате невероятната възможност да разполагате с времето си по предпочитания от вас начин и не бива да я пропускате.

Ако от известно време си мечтаете да се отдадете на „мързеливо нищо-не-правене“, то най-после ще можете да си го позволите. Ако все пак сте решили да отделите известно време и за текущите задължения, то разчитайте само на себе си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!