Понеделник, 6 Февруари 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3624

Дневен хороскоп - Близнаци - 25.03.2018 - Успех

През днешния труден и не еднозначен ден ще избегнете грешки и проблеми, ако си наложите въздържание и по-добре контролирате емоциите си.

Близнаците разполагат с шанса да разрешат спорните въпроси, с които ще се сблъскат през деня в своя полза. Ще има много остри разговори, в които няма да се спестят и обидни квалификации, но в крайна сметка именно вашата позиция ще се окаже печеливша. Трудно провеждане на преговори. Съсредоточете се върху въдворяването на ред в дома ви. Семейните дрязги може и да разстроят някои от вас, но като че ли напоследък сте свикнали. За доброто ви настроение днес ще се погрижат приятелите ви. Първоначално ще се наложи да се занимавате с дейности, които никак не харесвате.

Ще ви отегчат и развалят настроението. След това някой ще ви напомни за неизпълнени задължения или обещания, не за друго, ами само за да ви доразвали настроението. И за да се убедите, че всичко е добре, когато завършва добре, в края на деня приятелите ще ви заведат на парти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-