Вторник, 4 Октомври 2022
Близнаци

Дневен хороскоп
Четвъртък 25 Януари 2018

4593

Дневен хороскоп - Близнаци - 25.01.2018 - Балансирайте емоционалността си

През днешния ден се посветете на занимания, които ви помагат да се чувствате в мир със себе си. Налице е силен шанс за реализация на вашите намерения, но обикновено реалните ситуации по принцип са двойствени – с положителна и отрицателна тяга.

Емоционалният ви баланс е нарушен. Владейте се и не провокирайте, за да не се превърнете самите вие в жертви на провокации. На работното ви място ще се радвате на внимание и топли чувства от страна на колегите. С усета си ще доловите, че ви очаква новост, която ще е за добро. Запазете усмивката си и направете атмосферата по-ведра и творческа. Разумът ще ви подскаже на къде да насочите усилията си, щом търсите по-пряк път за реализация. Мислите ви са заети много повече с флиртове и любовни отношения, отколкото с работа.

Ако съвсем ви е трудно да се съсредоточите, то заемете се с познати дейности, при които възможността за грешка е минимална. Не обсъждайте вълненията с колегите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година