×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Близнаци

Дневен хороскоп
Сряда 24 Януари 2018

3011

Дневен хороскоп - Близнаци - 24.01.2018 - Силен късмет

При представителите на зодия Близнаци, късмет не липсва. Ще получите одавна чакано признание, което ще погъделичка самочувствието ви. Запазете усмивката си и не се колебайте да поискате извинение, в случаите, когато волно или неволно сте се показали несправедливи към другите.

Смирението ще ви направи по-възприемчиви към недостатъците на обкръжението ви, ще повиши толерантността ви и в крайна сметка ще се пречистите от всичко лошо. Настроението ви днес ви прави най-предпочитания за компания човек. От вас се излъчват енергия и бодрост, които действат на околните като магнит. Работата ви върви с променлив успех, но това съвсем не ви притеснява. Имате планове как точно да помогнете нещата да се развият в правилната посока. Бъдете по-организирани и довършвайте започнатото докрай. Първоначално денят ще започне с познати дейности, но след като се справите с тях ще разполагате с малко свободно време, което е желателно да използвате творчески.

Запишете идеите си. Класирайте ги по важност и помислете по какъв начин бихте могли да получите от тях допълнителни приходи. Скоро списъкът ще се окаже много полезен. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.