Сряда, 22 Януари 2020
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1995

Дневен хороскоп - Близнаци - 24.08.2018 - Заредете се с търпение

Липсата на стабилност, а при мнозина и на късмет ще затрудни голяма част от Близнаците в петък. Индивидуалните действия за промяна на обстоятелствата са обречени на провал.

Ако сте достатъчно търпеливи ще настъпи раздвижване и ще се разкрие шанса ви за сполука. Ако делата ви са съпроводени с трудности не бива да спирате в устрема си напред. Вярвайте и ще успеете в начинанията си. Постигате добър синхрон с човек, с когото ви предстои да работите и за в бъдеще. Част от приятните изненади ще започнат още от днес. Ще ви владее усещане за придобиване на нови възможности. Използвайте го. В процеса на текущата работа може да се наложи да се върнете към стари резултати.

Не се учудвайте, ако установите някаква промяна. Проверете дали някой не се е намесвал умишлено и направете съответните корекции. Бъдете наблюдателни, ще разберете причината. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година