Събота, 28 Януари 2023
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 24 Април 2018

2834

Дневен хороскоп - Близнаци - 24.04.2018 - Конфликтите са противопоказни

Дейности и занимания от различен характер, творчески изяви и хрумвания ще направят деня ви успешен. По своето разгръщане вашият ден е почти еднакъв с този на предишния знак, за вас обаче конфликтите ще са много вредни.

Чрез тях няма да спечелите. Отбягвайте ги, или ги туширате, защото може да се получи обратното – вие да загубите. Това се отнася до деловите и обществените цели. Не изпадайте в безпътица, ако установите застой в част от делата си. Временните неудачи скоро ще отшумят и отново ще се почувствате в стихията си. Ще станат промени в желана от вас посока и ще възстановите стари и нужни ви познанства. Ще ви се отразят добре разходки, приятни занимания и среща с приятели

Действайте с равномерно темпо и без да си поставяте прекалено амбициозни цели. Следете за физическото и емоционалното си състояние, изразходвайте силите си разумно. Не е желателно да използвате силни лекарства, освен ако не са ви препоръчани от специалист. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-