Понеделник, 24 Юни 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3941

Дневен хороскоп - Близнаци - 23.12.2017 - Бъдете благоразумни

За представителите на много Зодиакални знаци събота ще е доста напрегната, а в това число влизат и представителите на Близнаци. И вие сте облагодетелствани от сполуката, но кавгите, и особено намесата в чужди спорове за разрешаването им в нечия полза, ще ви създадат неприятности.

За много от вас успехите през днешния ден са резултат от положени усилия и добро отношение към работата и обкръжението ви. Най-вероятно ще успеете да осъществите по-голяма част от плановете си за деня. Тези, които се отнасят до деловите ви ангажименти ще претърпят известни промени и може да се наложи да направите съществен компромис, за да се доближите до целта си. Едва ли проблемите, с които ви занимават близките ви са толкова сериозни, колкото изглеждат на пръв поглед. Не се захващайте за нови трудоемки проекти.

Въздържайте се от скъпи покупки и прибързани действия. Не е толкова важно да сте инициативни, колкото да сте разумни. Ако се наложи да предприемете служебно пътуване не отказвайте, но и не се престаравайте излишно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!