Четвъртък, 23 Май 2019
Близнаци

Дневен хороскоп
Вторник 22 Май 2018

2113

Дневен хороскоп - Близнаци - 22.05.2018 - Бъдете категорични, но без кавги

С добре подбрани думи и премислени действия ще оставяте впечатление на отговорни и коректни хора. Вторник разгръща по-добри възможности за реализация на целите, от които ще се възползват онези Близнаци, чиято категоричност за постижения се потвърждава и чрез активните им действия.

Сигурно е, че ще възникнат противоречия и сблъсъци с противниците ви. Бъдете внимателни! Правете нещата балансирано и можете да се надявате на успех. Някои са твърде емоционални, което ще им донесе главоболия. Не се заемайте с чужди задачи, ограничете се до това, което имате да свършите вие. Хранете се, като давате предимство на здравословни менюта, избягвайте пикантните и тежки храни. Тази сутрин Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви зареди с енергия и ентусиазъм.

Опитайте се да действате с умерено темпо, защото бързайки може да си причините болезнена травма. Не се сърдете на онези, които не могат да правят нещата като вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година