Понеделник, 22 Април 2024
Близнаци

Дневен хороскоп
Петък 22 Юни 2018

2698

Дневен хороскоп - Близнаци - 22.06.2018 - Спешна реализация на лични цели

Днес не е препоръчително да инициирате срещи и да използвате познанствата си, освен ако това не касае жизнено важни въпроси. Близнаците ще се радват на успешна реализация по въпроси от лично естество.

Действия, засягащи предстоящото осъществяване на уговорки с някого за осигуряване на предимство чрез административна подкрепа по интересуващи ви материални цели в дадена сфера, са обречени на провал. Имате интересни идеи днес, но за целта ще трябва да намерите хора, които да ви подкрепят. В противен случай едва ли ще успеете да постигнете намеренията си. За да успеете бъдете търпеливи и последователни и не позволявайте на моментни емоции да помрачават устрема ви. Можете да разчитате на човека до вас за подкрепа и разбиране.

Личен въпрос ще се окаже най-важен за днешния ден. Трудно ще се справите самостоятелно. Ще получите помощ от човека, от когото най-малко очаквате и с когото никога не сте коментирали проблемите си. Не се „връзвайте“ на шегите на колегите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!