×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Близнаци

Дневен хороскоп
Неделя 21 Януари 2018

2925

Дневен хороскоп - Близнаци - 21.01.2018 - Точна ориентация

Успеете ли да се освободите от товара си и да преодолеете съмненията си, ще получите озарение, което ще ви помогне без загуба на средства и време да решите свои проблеми.

Добър ден, през който Близнаците чудесно ще схванат накъде „духат ветровете”, и ще насочат усилията си за реализиране на проектираните си дела. Този избор е и най-перспективния за момента. Не вярвайте на обещания, които някой ще ви даде днес. Сигурно е, че няма да бъдат изпълнени. Влагайки упорство в действията си ще си извоювате правото да диктувате условията, нещо което тайно желаете. Обърнете внимание на хроничен здравословен проблем, не оставяйте болката да отшуми без да сте взели мерки. Направете подходяща за случая диета или друга терапия.

Близките ще затрупат с куп претенции и никакви аргументи няма да са в състояние да ги разубедят, че исканията им са неприемливи. Излишно е да се вкарвате в дискусии. Оставете ги да направят каквото са решили. Не помагайте, но и не създавайте пречки. Те сами ще разберат, че са сгрешили. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.